Blikkenslager i Randers


Hos MH Blik og VVS i Randers udfører vi blikkenslagerarbejde af enhver art. I Danmark kan det periodevist regne meget, og derfor kan det være en god ide at skærme sin bolig mod indtrængende vand. Blik er tynde metalplader, som kan monteres på huset udvendigt, så ingen nedbør trænger igennem - dette kan vores blikkenslager hjælpe dig med.

Vores blikarbejde inkluderer blandt andet:

  • Nye tagrender og murkroner
  • Facader
  • Nedløb
  • Montering af nye kviste eller renovering af eksisterende
  • Montering af skorstensinddækninger

Dette er blot et udvalg af det arbejde, vi som blikkenslager udfører. Som tidligere nævnt udfører vi alle typer blikarbejde, som laves udendørs på boligen.

Vi laver holdbare løsninger

Med en korrekt montering af blik til beskyttelse af boligen får du en holdbar løsning, som ikke mindst er smuk. De udsatte steder på boligen bliver der taget hånd om uden at gå på kompromis med husets æstetiske udtryk. Vores blikkenslager udfører altid blikarbejde med respekt for boligens oprindelige udtryk. Igennem en løbende dialog med kunden sørger vores blikkenslager for, at kunden har fuld forståelse for alle arbejdsfaser.

Blikkenslager med faglig stolthed

Hos MH Blik og VVS i Randers holder vi et højt kvalitetsniveau igennem hele arbejdsprocessen. Kombineret med en konsekvent overholdelse af tidsfrister er vi en virksomhed, som har værdierne på rette sted. Gennem en nøje planlagt arbejdsproces får du en samarbejdspartner, som prioriterer orden og effektivitet. Derudover etablerer vi en god kontakt til kunden. Kort sagt godt kvalitetsarbejde til en god pris.

Giv os et kald

Fra vores base i Randers laver vi blikarbejde i byen og omegn. Du kan ringe på 21 56 52 19, hvis du vil i kontakt med en af vores flinke medarbejdere.

Kontakt os