Kom bag om MH Blik og VVS


MH Blik og VVS blev startet af Martin Hvass i 2014 i Randers, hvor vi også har til huse i dag. Trods virksomhedens relativt unge alder har vi allerede oparbejdet meget erfaring med adskillige opgaver indenfor blik- og VVS arbejde.  I vores arbejde vægter vi en god kundekontakt samt den rette pris for vores opgaver.

Fokus på den gode kunderelation

Firmaet tæller i øjeblikket to medarbejdere, og vi er en mindre virksomhed med fokus på den gode kunderelation. Vi vil gerne være din lokale blikkenslager og VVS-mand i Randers. Derfor udfører vi hovedsageligt opgaver i Randers og omkringliggende byer. Hermed får du en VVS- eller blikarbejder med lokalkendskab og tilknytning.

Kvalitet til en god pris

Alle vores opgaver udføres efter de korrekte, tekniske forskrifter samt en naturlig arbejdsglæde. Nøgleordene for os er kvalitet til en god pris. Vi sørger for en effektiv udførelse af opgaverne, så du hurtigst muligt kan se resultatet. Kundernes tilfredshed betyder meget for os, og derfor indgår vi altid i en dialog med kunden inden. Vores erfaring med alle typer VVS- og blikarbejde er en klar fordel, når vores kunder søger råd og vejledning hos os.

Ring til os i dag

På vores nummer 21 56 52 19 kan du få fat i os, hvis du vil høre mere om virksomhedens værdier, struktur, arbejdsopgaver eller noget helt fjerde. Vi besvarer alle henvendelser i en venlig tone og med fokus på at give den ønskede information.

Kontakt os