Din godkendte VE-installatør i Randers


Hos MH Blik og VVS er vi VE-installatør. Da vi er specialuddannet inden for VVS, er vi også en del af VE-godkendelsesordningen, som er din garanti som kunde for, at vi er certificeret af Energistyrelsen til at udføre alt det arbejde, som vi siger, vi kan. Varmepumper er det område, som vi er godkendt inden for. Det er her vores ekspertise ligger, og vi kan hjælpe med alt lige fra

  • Dimensionering
  • Installation
  • Service af varmepumper.

Den korte forklaring af, hvad en varmepumpe er, er, at det er en yderst effektiv opvarmningsform, som er energivenlig i og med, at den anvender den gratis varmeenergi, som enten luften eller jorden indeholder, og omdanner det til energi indenfor i dit hjem. Du vil derfor med garanti også spare penge på din varmeregning med en varmepumpe installeret. Ring gerne til os på telefon 21 56 52 19 allerede i dag, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at energioptimere din bolig og nedjustere din varmeregning.  Der findes mange forskellige typer af varmepumper. Hos os arbejder vi primært med luft til vand varmepumper og jordvarmepumper.

 

Installation af luft til vand varmepumpe

Fordelene er så utallige mange, når man taler om varmepumper. En luft til vand varmepumpe er bl.a. genial, fordi den anvender varmeenergien udenfor til både at varme dit hjem op samt dit brugsvand - altså en totalløsning. Derudover er det en forholdsvis billig investering, selvom det i nogle tilfælde også vil kræve at du udskifter dine radiatorer. Alt efter standen på dine radiatorer vil vi vurdere, om de skal udskiftes i forbindelse med installation af varmepumpen. Varmepumpen har en støjsvag pumpe, og så er den miljøvenlig. Derfor kan du let få udskiftet din gamle varmeløsning.

 

Dimensionering af varmepumpe til dit hjem

Der findes ikke nogen “one size” varmepumpe - hverken inden for luft til vand eller jordvarme. Derfor kan det godt være en lille udfordring at finde den rette varmepumpe, som har den rette størrelse. Hos MH Blik og VVS hjælper vi altid med dimensionering af varmepumpe, så den passer til netop dit hjem. Dimensionering er nemlig meget vigtigt, da det har betydning rent økonomisk for den besparelse, du kan opnå på din varmeregning samt også indflydelse på din tilbagebetalingstid af pumpen. Din varmepumpe må hverken være for lille eller for stor i forhold til størrelsen på dit hus. Vi sørger altid for, at din varmepumpe er korrekt dimensioneret.

 

Krav til varmepumper?

Flere krav skal overholdes, både når man skal installere en varmepumpe, men også når man skal vedligeholde en. Det er altid vigtigt at få professionel hjælp til installeringen, og vi anbefaler også professionel service af varmepumpen. Vi er selvfølgelig behjælpelige med begge dele. Der stilles krav til energieffektivitet, placering af pumpen i henhold til afstand til naboen ift. støjgener og drift. Derudover anbefales det at varmepumpen gerne skal have service hvert 2. år, så garantien overholdes og pumpens effektivitet sikres. Hvis du ønsker installation af eller service på varmepumpe, kontakt os endeligt på telefon 21 56 52 19.

Kontakt os