Gulvvarme


Hvis badeværelset, stuen eller et tredje rum ofte er kølig eller svær at opvarme, så kan lægning af gulvvarme være en fremragende mulighed for at skabe bedre komfort. Det er muligt at installere gulvvarme i blot et enkelt rum eller sågar hele boligen. Alt efter lyst og pengepung kan man altså opnå en behagelig gulvvarme i et eller flere værelser.

Gulvvarme til alle typer gulve

Uanset din gulvtype så kan der installeres varme under det. Hos MH Blik og VVS i Randers tager vi os altid en god snak med kunden inden påbegyndelsen af opgaven, så vi kan forventningsafstemme. Derudover er vi selvfølgelig også behjælpelige med at vejlede om den gulvvarmeløsning, som vil give mest mening for dig. Alle spørgsmål vedrørende gulvvarme besvares ud fra en grundig forståelse i VVS faget. Vi kan desuden informere om forskellige typer gulvvarmesystemer og muligheder.

Varmeregulering giver mange muligheder

Med monteringen af gulvvarme får du friheden til at regulere temperaturen i rummet. Især i de koldere vinter- og efterårsmåneder kan gulvvarmen gøre gavn. Derudover kan gulvvarme i badeværelset bidrage til at få gulvet til at tørre hurtigere efter et overstået bad. For ikke at glemme den behagelige følelse af at have et varmt gulv at træde ud på.

Struktur og stor ekspertise

Vi arbejder altid struktureret og med det store perspektiv for øje. Dette gælder også lægning af gulvvarme, som er en opgave, der kræver stor ekspertise og håndværksmæssig snilde. Hos MH Blik og VVS i Randers er vi et mindre mandskab, hvorved den personlige kontakt til hver enkelt kunde er en vigtig del af vores arbejde.

Vil du vide mere?

Så er du hjertens velkommen til at ringe til os på 21 56 52 19. Vi holder til i Randers og udfører opgaver i byen og omegn.

Kontakt os