Renovering af badeværelse


Er badeværelsets interiør af ældre dato, eller ønsker du at give det en æstetisk eller praktisk makeover? Så kan vi hos MH Blik og VVS i Randers udføre opgaven. Vi har stor erfaring med renovering af badeværelse og arbejder altid effektivt og mister aldrig fokus på de små vigtige detaljer. For at du får det badeværelse, du drømmer om, konsulterer vi os altid med dig, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds. Vi har kompetencerne, lysten og udstyret til at renovere dit badeværelse i det omfang, som du foretrækker. Korrekte VVS-installationer og flotte renoveringer er ting, som vi har stor erfaring med.

Eksempler på vores arbejdsopgaver

  • Installering af wc og brusekabine/bad
  • Lægge gulvvarme og gulvafløb
  • Opsætning af håndklædetørrer
  • Montering af håndvask

Kontakt os, hvis du vil høre, om vi udfører andre opgaver.

Den gode kundekontakt i højsædet

I MH Blik og VVS ved Randers sætter vi den gode kundekontakt i højsædet. Vi bestræber os på skabe en givtig dialog med hver enkelt kunde og tilgodese dennes krav og ønsker. Vores førsteprioritet er glade kunder, og derfor lægger vi stor vægt på en god kundeservice i forbindelse med renoveringen af badeværelset. Med os som samarbejdspartner får du en pålidelig og ikke mindst behagelig oplevelse. Derudover kan du stole på os, da vi gør alt for at overholde aftalte tidsfrister og levere det bedste resultat.

Vil du have renoveret dit badeværelse?

Skal det nye badeværelse have installeret et håndvaskarmatur? Eller overvejer du at få installeret gulvvarme? Ring til os på 21 56 52 19 for at snakke med os om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os